Friday, December 11, 2009

Dim Sum...


..semalam satu hari yang sangat kenyang&gembira sebab dapat makan dim sum...ni department lunch ar kiranya..sangat suka...walaupon aku tak tau nama2 dim sum nih..yang penting sodap..kami makan di Swiss Garden.... setiap satu ada namanya dan semuanya sodapp.....
..untuk makan sendiri kena fikir gak 2-3 kali..bajet sorang dalam RM50-RM60 wohhh..itu lunch aku untuk sebulan tu kalau makan kat kantin nih..hehehe..tapi kalau untuk celebration ke, special day ke..ok ar sekali sekala yer tak..
oleh kerana ini makan company bayar...so order tak tengok harga la sorang2...main order jer..boss lak..dengar jer kita sebut terus tanya nak ke? terus panggil waiter order..hahahaha..aku sangat suka dia punya egg tart..sedapp sangat..takde bau langsung...rasanya 3 kali boss order egg tart tu sebab letak je abis, letak je abis.....
..finance department nih ade 4 orang...boss lelaki and 3 ladies..tapi bab makan, memang bagi ar kat kitaorg...kuat 2 makan belaka...boss lak rajin melayan..erm.....jadikla episod makan..dan carik sebab untuk makan...hahaha..bab carik sebab tu boss tukang fikir,...bab nak makan kat ner...dia suruh kita pilih....huhuhu....ni salah satu benda yang paling best dok department aku nih...

5 comments:

cHeRyNa PiReS said...

best betul bila makan company bayar. bila lagi kan!

ada aura cemburu sikit kat sini kepada penulis blog. tp kenangan...malas nak ingat.

selamat hari jumaat!

izzah said...

..huhuhu...ada satu ayat yang sangat benar:benda free memang best..hehehe...

kenangan?jeng..jeng..jeng...

selamat hujung minggu...:D

Anonymous said...

testing...testing...leave your comment...:)

~~ sape nie ~~

chika said...

Teringin nak makan dimsum. Tapi kat sini tak jumpa plak yang halal T____T

izzah said...

chika: thanks for dropping by...takpe.listkan dalam "senarai makanan untuk dicari semasa balik m'sia"..:)